Ασφάλεια - Ποιότητα - Εξυπηρέτηση

Λίστα Συχνών Ερωτήσεων

 • Από τι αποτελείται ένα σύστημα συναγερμού; +

  Ένα σύστημα συναγερμού αποτελείται από τα εξής στοιχεία:πίνακας, πληκτρολόγιο, παγίδες, radar, εσωτερική και εξωτερική σειρήνα, φωτοκύτταρα, αναγνώστης καρτών, πυρανίχνευση, ασύρματη σύνδεση, κέντρο ελέγχου.
 • Έχω μόνο συναγερμό. Χρειάζομαι και συνδρομή με το κέντρο λήψης σημάτων; +

  Το κέντρο λήψης σημάτων της εταιρείας μας, παρακολουθεί την κατάσταση του συναγερμού σε 24ωρη βάση. Μετά τη λήψη του σήματος συναγερμού λόγω παραβίασης ή δολιοφθοράς των καλωδιώσεων ή διάρρηξης ή προσωπικής απειλής κλπ, ειδοποιούμε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές ή/και εσάς στα τηλέφωνα που δηλώσατε. Στην αντίθετη περίπτωση, απλά θα χτυπάει η σειρήνα του συναγερμού και τίποτε άλλο.
 • Τι γίνεται αν χτυπήσει ο συναγερμός όταν λείπω σε διακοπές; +

  Το Κέντρο Ελέγχου της Ranger Security μπορεί, μέσω της λειτουργίας του τηλεχειρισμού του συστήματος συναγερμού, να σας βοηθήσει άμεσα χωρίς να χρειαστεί να χαλάσετε τις διακοπές σας. Μπορούμε να σας δώσουμε λύση οποιαδήποτε ημέρα και ώρα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
 • Αν φύγω από το χώρο μου (σπίτι/κατάστημα) και ξεχάσω να βάλω σε λειτουργία τον συναγερμό τι γίνεται; +

  Κανένα πρόβλημα! Μας καλείτε και μέσω της λειτουργίας του τηλεχειρισμού, μπορούμε να θέσουμε εμείς σε λειτουργία τον συναγερμό αντί για εσάς εύκολα και γρήγορα.
 • Προσπάθησα να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης αλλά έκανα κάποιο λάθος και το σύστημα έχει "κλειδώσει". Τι κάνω; +

  Και πάλι δεν έχετε πρόβλημα! Το 24ωρο Κέντρο Ελέγχου της εταιρείας μας θα σας βοηθήσει άμεσα, φυσικά μέσω του τηλεχειρισμού του συστήματός σας.
 • Αν χτυπήσει ο συναγερμός, μπορώ να γνωρίζω σε ποιο ακριβώς σημείο έγινε η ενεργοποίησή του; +

  Φυσικά! Το Κέντρο Ελέγχου της εταιρείας μας μπορεί να εξακριβώσει από ποια ζώνη προήλθε ο συναγερμός, δηλαδή από ποια παγίδα ή radar και ποια ακριβώς χρονική στιγμή συνέβη.
 • 1